четвртак, 1. мај 2014.

Zaradite -posao od kuce





NAPOMENA: ovakav tip posla nije "rad za platu" vec se radi o preduzetnickom poslovanju, sto znaci da je potrebno da imate bar malo preduzetnickog duha u sebi, da mozete da preduzmete odgovornost za vodjenje Vase firme na internetu i ne ocekujete brzu zaradu preko noci. Ovde nema niceg slicnog jer je potrebno izgraditi biznis pa tek onda stizu rezultati. To nije tesko. U klasicnom biznisu bilo bi zaista tesko danas otvoriti i voditi firmu. Medjutim, posto se ovde radi o radu preko interneta, Vama zaista ne trebaju nikakva novcana ulaganja jer dobijate ceo funkcionalan sistem a na vama je samo da naucite kako da to vodite. Vase ulaganje je pre svega VREME za ucenje posto ima dosta da se cita.


O kakvo se biznisu radi?


U pitanju je americka kompanija Strong Future International (u daljem tekstu SFI) koja na internetu sa uspehom posluje vec punih 15 godina! Ona se bavi kombinacijom affiliate i network marketinga i spremna je da sa svima POTPUNO BESPLATNO podeli svo znanje i iskustvo koje je stekla kako bi svima pomogla da ostvare profit. SFI je partner ogromne elektronske prodavnice TripleClicks (u daljem tekstu TC) koja u svojoj ponudi ima preko 100000 (sto hiljada) proizvoda i usluga, zapravo ima za svakog po nesto, od igle do lokomotive. Nas zadatak, kao partnera SFI-ja (pa tako i TripleClicksa), je da promovisemo te proizvode i usluge i za svaku realizovanu prodaju mi bivamo nagradjeni sa 45% provizije. Paralelno sa tim, oglasavamo se, razgovaramo sa ljudima kako bismo dosli do novih saradnika i gradili svoj tim. Slicno kao kod MLM-a (mreznog ili multi level marketinga) gradimo mrezu, s tim sto je ovde rad pretezno na internetu pa ne moramo da budemo izlozeni raznim "neprijatnostima", t.j. "nerazumevanjima". Osim ova dva aspekta , imate mogucnost da otvorite Vasu prodavnicu na TripleClicksu.Tu su neverovatne aukcije sa i do 95% nizim cenama, mnoge nagradne igre, vrhunska internet marketing edukacija, itd.
Sve metode rada cemo uciti korak po korak. Za detaljniji opis celog posla procitajte tekst na donjem linku:
http://www.netponuda.com/SFI Balkan Group Forum
forum za ex Yu podrucje i
pridruzite se i na forum na engleskom jeziku
 www.sfimoneymakers.com 
Dajte sebi vremena da pazljivo iscitate taj clanak.Ovo je od presudnog znacaja za razumevanje ovog posla i sta tu treba da radite, jer je sve obuhvaceno i razumljivim jezikom napisano.
Inace imamo webinare (seminare na webu) za goste svake srede od 21h pa bi nam bilo drago da prisustvujete i uzivo se upoznate blize sa ovim biznisom. 

Ako ste doneli odluku ili imate zelju da se oprobate u ovoj vreti biznisa koji vam moze doneti i znacajne prihode,podici svet poslovanja VAZNO je da u prvih 24 casa nakon registracije:
1. Ulogujte se u vasu online kancelariju u 
http://www.netponuda.com/sfi/ 
2. Otvorite HOME, pa TO DO LIST i krenite da skupljate poene kroz lake aktivnosti iz kojih cete puno nauciti
3.Imajte na umu: u prvih 24 sataod registracije, cim sakupite 500 VP sto je veoma lako, dobijate 200VP, pa time imate 700 VP 
4. Cilj je da sakupite 1500 VP sto pre i dobijate status EA, koji vas vodi u zaradu.
Za sva pitanja, slobodno se obratite na moju e-mail adresu:
 misis.mr@gmail.com
Fb:Marina Roganovic 


Mnogo uspeha u vasem daljem radu!

Samo uporni i najboli dolaze do cilja.

Нема коментара:

Постави коментар

Основни подаци о мени

Архива чланака

Пратиоци